so., 18. listopad 2017 12:53

Kapela Sebastian v pražském Lucerna Music Baru zazářila

Koncert v Lucerna Music Baru Koncert v Lucerna Music Baru Zdroj: Instagram kapely Sebastian @sebastian_oficialni
Jedna z nejvýraznějších kapel na české scéně, jejíž každá písnička je velkým hitem, je úspěšná také na svých živých koncertech. Řeč je o kapele Sebastian, která v pátek 17. listopadu odehrála koncert pro zhruba 800 lidí v pražském Lucerna Music Baru.

Koncert odstartoval kolem půl osmé hodiny večer písničkou Vesmírná, která se stala velkým rádiovým hitem. Ve videoklipu hraje Česká Miss 2016 Andrea Bezděková, která se koncertu zúčastnila také. Ve VIP sektoru jste mohli ještě potkat přítelkyni kytaristy z kapely Sebastian Jakuba Mahdala Nikolu Čechovou, známou na Youtube jako Shopaholic Nicol za doprovodu její kamarádky foodblogerky Kačí (mycookingdiary.cz). Reportáž z koncertu na místě dělal moderátor a reportér televize Prima Tomáš Kraus, takže o známé tváře nebyla nouze.

Koncert pokračoval hity jako Až na to přijde, krásnou atmosféru udělali fanoušci při písničce Hvězdy, celý klub se roztančil, když zněl Záchranný bod nebo také Toulavá, hit z roku 2015, který proletěl rádia a internet skrz na skrz. Skoro hodinová show končila songem, který nese název Polety, kterou skupina Sebastian nahrála společně s ATMO music.

Kapelu čekají v rámci Vesmírné tour 2017 ještě Pardubice, Vratislavice, Heřmanův Městec a konečnou zastávkou turné je Brno. 

Zobrazeno 2351 krát
Naposledy upraveno: út., 21. listopad 2017 10:32
Pro psaní komentářů se přihlaste