st., 9. listopad 2016 16:21

Koncert kapely Mucha není určený pro slabé povahy

Koncert kapely Mucha. Koncert kapely Mucha. Zdroj: Lucie Kačerová
Olomouc – Úterní koncert Nikoly Muchy v olomouckém S-klubu navštívila stovka lidí. Fanoušci na koncertě ocenili drzý pseudo-punk plný feminismu, který příznivci milují právě pro nezaměnitelnost a originalitu.

„Víte, jak se pozná profesionální kapela? Má play list vytisknutý na tiskárně,“ pobavila své fanoušky hned v úvodu akce šestadvacetiletá kyjovsko-brněnská zpěvačka Nikola Muchová, která i přes nabitý program zvládá výchovu dvou dětí. Současná koncertní šňůra kapely Mucha je zároveň křtem nového CD Nána, které vyjde v polovině listopadu.

Fanoušci této velmi bezprostřední a svérázné podivínky si jistě přišli na své. Zazněly klasické písně jako Ježíš, Kamil nebo také Chlapi sú k****i. Nechyběla však ani ochutnávka z právě nahraného alba Nána. Ústřední spojení slov v jedné z písní nového CD „sterilizace civilizace“ se vrylo pod kůži jistě každého návštěvníka.

Oproti předešlému roku se vstupné na akci zvýšilo o více než polovinu, a tak byla návštěvnost menší. Roztančení posluchači byli však z koncertu tak nadšení, že si „vytleskali“ hned dva přídavky. V jednom z nich měl i jeden z diváků možnost účinkovat s kapelou na pódiu, na druhý zpěvačka přijela na kole.

Nikola Mucha vystupuje již od svých patnácti let. Čtyřčlenná kapela Mucha vzniklá v roce 2013 má nyní na kontě již třetí album a současně velmi hojně koncertuje v klubech a na festivalech. Další místa, kam po Olomouci čtveřice zamíří. budou například Jihlava, Zlín nebo Pardubice.

Zobrazeno 2938 krát
Naposledy upraveno: so., 12. listopad 2016 19:46
Pro psaní komentářů se přihlaste