út., 9. listopad 2010 13:55

Lákadlo pro fanoušky Oasis, Beady Eye zítra vydají singl

Když se v srpnu minulého roku Noel Gallagher rozhodl po další z mnoha bratrských roztržek opustit kapelu Oasis, fanoušci měli v zásadě dvě možnosti na co se těšit. Slibovaná Noelova sólová deska s množstvím již napsaného materiálu, nebo budoucí osud zbytku kapely v čele s frontmanem Liamem Gallegherem. Zatímco starší Noel zůstal k dnešnímu datu pouze u slibu, mladší z dvojice se od sprnového oznámení o založení zbrusu nové kapely posunul o krok dále.

Beady Eye před několika dny spustili nový web, na který nalákali i zprávou z oficiálních stránek Oasis. Dnes se zde objevila zpráva, že zítra v 10 hodin dopoledne londýnského času si návštěvníci budou moci zdarma stáhnout první singl „Bring The Light“ ze zatím nevydané desky, kterou kapela nahrála během léta v Londýně a na trh se dostane se začátkem příštího roku.

Pro fajnšmejkry je připravena i verze na sedmipalcovém vinylu, která, jak je u rock'n'rollových legend zvykem, obsahuje i b-side, tentokrát píseň „Sons Of The Stage“.

Přestože se nepředpokládá, že by se Beady Eye přiblížili úspěchu Oasis, kteří byli hlavně v 90. letech minulého století jednou z největších kapel planety, Liamův počin je, zejména ve Velké Británii, ostře sledován.

Nové webové stránky Beady Eye naleznete na http://www.beadyeyemusic.co.uk/.


 

Zobrazeno 1954 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39
Pro psaní komentářů se přihlaste