ne., 6. září 2015 15:17

Létem provázelo DiskoV

Chotěboř - Od začátku července do začátku září obstarává tým několika lidí zábavu napříč prázdninami pro tisíce chlapců a dívek. V tomto časovém rozmezí uspořádali přesně sedm velkých akcí - jejich šňůra začínala i končila v Chotěboři.

Sezónu odstartovali v Chotěboři hned první víkend poté, co studentům skončila škola - v neděli 5. července. Organizátoři vybrali, ne úplně typicky, druhý víkendový den, a to kvůli nadcházejícímu pondělnímu státnímu svátku. Na účastníky mimo obvyklých vstupních drinků zdarma a soutěží čekal také nafukovací bazén. Atrakce a start léta přilákal přes tisíc lidí.

Akce dále pokračovaly přes Tecov u Zlína, Polnou, opět Chotěboř a další města a obce. Ti, kteří bydlí o něco dále, mohli využít služeb autobusu zajištěného pouze pro tyto akce. Počet mladých na diskotéce tak nikdy neklesl pod pět set a žádná z akcí neskončila fiaskem pro pořadatele.

Celou sezónu uzavírá dnes večer Chotěboř, kde se v červenci začínalo. K dispozici bude druhá stage pod širým nebem, na večer je nachystaná výjimečná světelná show.

Zobrazeno 2143 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 17:50
Pro psaní komentářů se přihlaste