pá., 25. červen 2010 18:24

Letní škola slovanských studií

Letní škola slovanských studií (LŠSS) nabízí zahraničním zájemcům kurzy českého jazyka, literatury a kultury. V případě zájmu alespoň pěti účastníků by mohly proběhnout i kurzy jiných slovanských jazyků, nejspíše pak ruštiny a polštiny. Výuku zpestřuje bohatý doprovodný program složený z výletů za kulturou, divadelního workshopu, filmového klubu apod.

Akci pořádá Institut celoživotního vzdělávání a celý projekt letního vzdělávání zastřešuje Univerzita Palackého v Olomouci. Kurzy jsou určeny nejenom studentům, ale i  učitelům, překladatelům, novinářům a všem ostatním zájemcům z řad veřejnosti. Každý účastník obdrží potvrzení o účasti na kurzu LŠSS, pokud složí úspěšně závěrečné testy, získá také certifikát s dosaženou jazykovou úrovní.

Termín konání je 24. 7. - 21. 8. 2010, kurz odpovídá jednomu akademickému semestru výuky češtiny. Studenti si tak mohou nechat uznat kredity za tento kurz na své domovské univerzitě.

Cena kurzu činí 21 000Kč, navíc je nutno připočítat i další náklady např. náklady na ubytování v Olomouci.  Uzávěrka zasílání přihlášek je 30. června.

Přihlášku a více informací naleznete www.isss.upol.cz .

 

Zobrazeno 2352 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:39
Pro psaní komentářů se přihlaste