út., 8. prosinec 2015 23:29

Manchester United překvapivě končí v Lize Mistrů

Anglický fotbalový gigant, slavný Manchester United, překvapivě končí v Lize Mistrů už ve skupině. V rozhodujícím utkání o postup do osmifinále s německým Wolfsburgem vinou slabé obrany prohrál 2:3 a v tabulce končí až na třetím místě. Na jaře si tak zahraje Evropskou Ligu.

Byl to přitom právě anglický celek, který se v zápase dostal jako první do vedení. Po deseti minutách hry vstřelil první gól zápasu útočník Anthony Martial. Vedení Manchesteru však netrvalo dlouho, po třech minutách vyrovnal brazilský obránce Naldo. Výsledek zvládl Wolfsburg otočit ještě v první půli, když se zhruba po půlhodině hry prosadil do prázdné branky záložník Vieirinha a otočil na 2:1. Hráči německého celku tak odcházeli po poločase do šaten s nadějným výsledkem.

V druhém poločase sice Manchester zvládl vyrovnat, ale gól nebyl kvůli ofsajdu Maty uznán. Vyrovnání se hráči United dočkali až po nešťastném vlastním gólu, který si dal Guilavogui. Poslední slovo však měl Wolfsburg v čele s Naldem, který po rohovém kopu vstřelil gól a německý tým tak může slavit postup do osmifinále, navíc z prvního místa v tabulce. Spolu s ním postupuje do osmifinále nizozemský PSV Eindhoven. Hráčům Manchesteru United v čele s trenérem van Gaalem tak zůstaly jen oči pro pláč, v jarní části je totiž čeká „jen“ Evropská Liga.

Zobrazeno 1615 krát
Naposledy upraveno: út., 5. březen 2024 16:46
Pro psaní komentářů se přihlaste