st., 29. říjen 2014 00:30

Marvel odhalil své velkolepé plány

Společnost Marvel uspořádala v úterý 28. října speciální událost v Disneyho El Capitan Theatre, na které odhalila mnohé ze svých plánů. Oznámila premiéry filmů dalších fází marvelovského universa.

Příští rok diváci uvidí pokračování týmovky Avengers - Věk Ultrona, které bude mít premiéru 1. května. Na doktora Hanka Pyma alias Ant-mana se můžou těšit 17. července.

Napřesrok, konkrétně 6. května, se v občanské válce proti sobě postaví Kapitán Amerika a Iron Man ve třetím sólovém počinu Kapitána Ameriky. Naopak první filmové dobrodružství zažije Doctor Strange, a to 4. listopadu. Okolo představitele brilantního neurochirurga, který kvůli nehodě přijde o všechno a nakonec se stane kouzelnickým učněm, kroužilo mnoho slavných jmen, nakonec si ho ale zahraje Benedict Cumberbatch.

V roce 2017 se do kin dostanou hned tři marvelovské filmy. Jako první se 5. května objeví Strážci Galaxie 2. Po nich bude následovat třetí Thor s podtitulem Ragnarok. Marvel Studios představí i dalšího nováčka na filmovém plátně - Černého Pantera. Stane se tak 3. listopadu.

Třetí díl Avengers vstoupí do kin nejpozději roku 2018. Rozdělí se však do dvou filmů. Pokračování se diváci dočkají následující rok. První část Nekonečné války bude mít premiéru 4. května, druhá o rok později 3. května. Ve stejném roce se na plátnech objeví ještě Captain Marvel, přesněji 6. července, a další týmovka Inhumans 2. listopadu.

Marvel má svůj komiksový vesmír propracovaný do nejmenších detailů a jednotlivé filmy se doplňují a navazují na sebe. Rok 2019 pravděpodobně není konečná a v dalších letech mohou fanoušci superhrdinských filmů čekat další termíny premiér.

 

Zdroj perexového obrázku: TVguru.cz

Zobrazeno 1727 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:49
Pro psaní komentářů se přihlaste