čt., 12. duben 2018 11:20

Messi bodoval při zápasu s Leganés, tak jako vždy

FCB FCB Zdroj: Instagram FC Barcelona
Barcelona - Lionel Messi, třicetiletý argentinský sportovec, je jeden z nejlepších fotbalistů dnešní doby, bezkonkurenčně nejlepším střelcem i nahrávačem španělské nejvyšší soutěže a držitel dvou Zlatých míčů.

Hráči Barcelony vyhráli zápas na domácím Camp Nou v utkání 31. kola nad Leganés a nadále se tak blyští na vrcholu španělské ligy. Tři góly, které padly do brány Leganés má na starosti největší osobnost tohoto týmu a snad i celého fotbalového světa, kterým není nikdo jiný než Lionel Messi. Jeho schopnosti, díky kterým protihráče umí zmást se opět projevily a Barcelona tak má na kontě další vítězství. Už od začátku šla vidět jasná převaha Barcelony, první gól padl v 27 minutě a během 5 minut následoval další. V poločase už tak každý věděl, že Messi je ve své kůži a Barcelona bude mít další vyhraný zápas. V 68 minutě však padl gól ze strany Leganés od hráče N. El Zhar. Messi zakončil zápas v 87 minutě, kdy potvrdil svůj hattrick. 

A ačkoli se jim dva dny na to nepodařilo postoupit dál v Lize mistrů, kvůli prohře v Římě, kde s týmem AS Řím prohráli 3:0, FC Barcelona však dál drží při sobě jako správný tým, což dali najevo i pod popiskem na Instagramu. 

Zobrazeno 1677 krát
Naposledy upraveno: pá., 27. duben 2018 13:59
Pro psaní komentářů se přihlaste