čt., 20. duben 2017 17:04

Paramore se zařadili mezi headlinery festivalu Rock for People

Paramore v aktuální sestavě. Paramore v aktuální sestavě. Zdroj: www.nme.com
Hradec Králové – Organizátoři hudebního festivalu Rock for People oznámili poslední, dlouho očekáváné velké jméno. Headlinerem druhého dne festivalu bude americká kapela Paramore. Populární rocková sestava vystoupí 5. července vedle Deez Nuts nebo Marmozets. Vstupenky jsou k dispozici na stránkách festivalu aktuálně za 2 000 korun.

Paramore tento týden zveřejnili pilotní singl Hard Times z připravovaného pátého alba After Laughter, které vyjde 12. května. Kapela se s novým materiálem vrací na scénu po čtyřech letech. Podle nového singlu se bude prezentovat podobným jemnějším zvukem jako na posledním albu, které se jmenovalo stejně jako kapela sama. Koncert na Rock for People v Hradci Králové bude součástí letního evropského turné, na kterém budou Paramore novou desku propagovat. Turné začne 15. června v irském Dublinu a skončí 14. července na norském festivalu Slottsfjell.

V současné době tvoří Paramore zpěvačka Hayley Williams, která je poslední zakládající členkou, kytarista Taylor York a bubeník Zac Farro, který se do kapely vrátil po sedmi letech. Paramore se proslavili už v roce 2005 debutovým albem All We Know Is Falling. Jeho úspěch však o dva roky později předčilo Riot!, které dodnes zůstává nejprodávanějším albem kapely. Mezi největší hity Paramore patří Misery Business, Decode nebo The Only Exception.

Vedle Paramore letos Rock for People nabídne také Die Antwoord, Evanescence, Foster the People nebo Three Days Grace. Festival se koná od 4. do 6. července na letišti v Hradci Králové. Kromě vstupenek na celý festival nabízejí organizátoři také vstupenky jednodenní za 1 250 korun. 

Zobrazeno 2046 krát
Naposledy upraveno: pá., 21. duben 2017 20:42
Pro psaní komentářů se přihlaste