út., 4. prosinec 2018 16:10

Mike Shinoda zahraje poprvé sólově v Praze

Post Traumatic Tour 2019 Europe Post Traumatic Tour 2019 Europe Zdroj: Facebook Mikea Shinody
Praha - Po téměř dvou letech se do Prahy vrací raper, zpěvák, producent a zakladatel kapely Linkin Park – Mike Shinoda. Jak je asi jasné, nevystoupí se známou kapelou, ale poprvé představí českým fanouškům vlastní tvorbu ze svého sólového alba Post Traumatic.

Po předloňském úmrtí frontmana kapely Linkin Park Chestera Benningtona se Shinoda naplno ponořil do tvoření své vlastní hudby a letos v červnu vydal první sólové album s příznačným názvem Post Traumatic. O měsíc později už se s ním vydal na turné. Minulé pondělí oznámil, že Post Traumatic Tour bude pokračovat i další rok a jako první zavítá do Evropy. Mezi městy, kam Shinoda zamíří, je i Praha. 19. března tak Shinoda vystoupí v pražském Foru Karlín. Vstupenky se začaly prodávat 30. listopadu a jsou už skoro vyprodané.

Podle Shinody není album jen o smutku a o truchlení, ale obzvlášť pro něj má taky jakýsi hojivý účinek, protože hudba a skládání nových písní mu velmi pomohlo při vyrovnávání se smrtí svého dlouholetého kolegy a především kamaráda. Na koncertech ovšem nezazní pouze skladby z jeho sólového alba, ale také známé písně od Linkin Park nebo jeho dalšího sólového projektu - kapely Fort Minor. Nikdy ale do poslední chvíle není jisté, jak Shinodův koncert bude vypadat, protože každý je v něčem vždy jedinečný.

Zobrazeno 1797 krát
Naposledy upraveno: st., 5. prosinec 2018 22:48
Pro psaní komentářů se přihlaste