ne., 6. prosinec 2009 23:59

Mikulášská nadílka

HC Olomouc na Mikuláše opravdu rozdávala. Její nadílku si odnesl Chomutovský celek, který chvíli vypadal, že ze stadionu odjede s nevídaným výpraskem.

V dnešním zápase přivítali hokejisté z Olomouce celek Chomutova. Zápas se hrál na hanáckém hřišti, a tak si Olomoučtí nechtěli připustit nic jiného než výhru. Olomouc nastupovala do dnešního zápasu s vidinou dalšího vítězství. To poslední si odvezli z Hradce Králové, kde zvítězili 5:3. Oproti tomu Chomutov chtěl zapomenout na porážku 5:4 od Jihlavské Dukly.

Olomouc se od samého počátku opřela do soupeře a již ve druhé minutě ukázala, kdo je doma pánem a po trestném střílení byl stav 1:0. První třetina byla po této trefě domácích už velmi vyrovnaná a dokonce ani přesilové hry na obou stranách na výsledku nic nezměnili. Výsledkově nejjednoznačnější byla druhá třetina, ve které domácí roznesli hosty doslova na kopytech. V této části hry vstřelili další tři branky a zápas byl prakticky rozhodnut. Poslední dějství nevypadalo pro Chomutov o nic příjemněji, když v 52. minutě byl stav již 6:0 a hosté působili dojmem spícího medvěda, který čekal pouze na konec zápasu a nesnažil se o žádný zvrat. Zápas se tak proměnil v exhibici, což se ale nelíbilo Petru Dominovi, který v 58. minutě snížil na 6:1 a ušetřil tak Chomutov ostudy. Další branku přidali hosté ještě o minutu později, avšak dojem ze zápasu tím nenapravili. Olomouc tak zaslouženě zvítězila na Mikuláše 6:2 a upevnila si svou třetí příčku v tabulce.

 

Branky (střelec, asistence):
01:14 Polodna; 25:07 Brančík (Lhotský, Černý); 37:00 Korhoň (Tomajko, Mikel); 38:59 Korhoň (Venkrbec); 48:45 Brančík (Černý, Lhotský); 52:03 Čuřík (Ondrušek, Kucharczyk) - 57:27 Domin (Míka); 58:48 Hašek (Jíra, Mazanec)

Sestavy:
KLH Chomutov:
Hanuljak - Bombic, Grof, Malinský, Mazanec, Révay, Všetečka - Domin, Duda, Eiselt, Fiala, Hašek, Jeslínek, Jíra, Kraft, Míka, Mikšovic, Procházka, Skořepa

HC Olomouc: Žigárdy - Bartoň, Lhotský, Mikel, Nedbálek, Ondrušek, Paška, Staněk - Brančík, Coufal, Černý, Čuřík, Korhoň, Kucharczyk, Mikšan, Polodna, Tomajko, Venkrbec, Zábranský, Zbořil

Zobrazeno 1454 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste