út., 5. listopad 2019 18:32

Kalousek debatoval se svými příznivci v Brně

Miroslav Kalousek Miroslav Kalousek Zdroj: twitter.com/kalousekm
Brno - Včera se v Brně uskutečnila veřejná diskuse s poslancem a zakladatelem TOP 09 Miroslavem Kalouskem.

Známý politik zavítal do Brna, aby mohl v rámci neformálního posezení debatovat s diváky. Rozebírala se například aktuální stávka učitelů, zdravotní stav pana prezidenta, volba nového předsedy TOP 09, nebo také vzpomínky na sametovou revoluci.

Na úvod poslanec obeznámil posluchače svými třemi zásadními výhradami vůči právě schválenému státnímu rozpočtu na příští rok. Podotkl, že hlavní problém nevidí v deficitu, nýbrž ve špatně investovaných penězích.

Setkání se účastnil také brněnský lékař Vlastimil Válka, jenž během večera svými odbornými poznámkami doplňoval Kalouskovu řeč. Publikum například uvedl hlouběji do problematiky podfinancování zdravotnictví.

Obrovský potlesk sklidil Miroslav především za to, že nepřetržitě bavil publikum svými trefnými a vtipnými narážkami a bonmoty, mnohdy i černým humorem. Po ukončení debaty se mohli zájemci také s hostem vyfotografovat, či prohodit pár slov.

Posezení „Na pivo s Mirkem" se koná již delší dobu, kdy poslanec objíždí různá místa naší republiky, aby si mohl veřejně popovídat a polemizovat o politických záležitostech se svými příznivci.

 

 

 

 

Zobrazeno 1688 krát
Naposledy upraveno: so., 9. listopad 2019 21:42
Pro psaní komentářů se přihlaste