pá., 17. listopad 2017 14:12

Natáčení Prima Partičky

Logo Partičky Logo Partičky Zdroj: Prima
Snad každý aspoň jednou v životě zaregistroval improvizační show Partička na Primě, která běží už od roku 2011. Jedná se o show, kde čtveřice herců (Richard Genzer, Michal Suchánek, Igor Chmela a nově Michal Novotný, který nahradil dosud účinkujícího Ondřeje Sokola) hraje různé improvizační hry. A jak vypadá celé natáčení této zábavní show?

Ve čtvrtek 16.11. v Praze v novodobém hudebním divadle RockOpera se konalo natáčení Prima Partičky. Celé to začalo v 19:00, kdy ještě posledních pár diváků hledalo svá místa a na scénu dorazil moderátor celé show Daniel Dangl za doprovodu Mariana Čurka, který dodává po dobu natáčení různé zvukové efekty. Po pár minutách vtipů mezi Danem a diváky mohlo vše začít.

Za velkého potlesku přišel na jeviště Michal Novotný, Igor Chmela, Richard Genzer a Michal Suchánek. Všichni se posadili na svá místa a Danko představil hosta, kterým byla zpěvačka Tonya Graves, potom oznámil první hru, a tak to šlo zhruba dvě hodiny. Následovala desetiminutová pauza, kdy se drtivá většina šla vyfotit ke stolečku moderátora, do dveří, kterými herci přicházejí a na další různá místa po jevišti. Co bylo (aspoň pro mě) velkým překvapením, že se nenatáčí pouze jeden díl, ale dva. V druhém díle byl hostem známý herec, scénárista a režisér Miroslav Šteindler.

Při natáčení diváky nečekají „jen“ dvě hodiny zábavy, ale rovnou čtyři, což pro ztuhlé svaly z neustálého usmívání pro někoho může být i problém, zvlášť když na řadu přijde oblíbená hra Richarda Genzera, Párty, kde jeden, většinou právě Richard z důvodu, že to mu zrovna moc nejde, a to diváky baví nejvíce, hádá, co jsou ostatní zač. Ti dostanou za úkol předvádět postavu, věc nebo něco absolutně bizardního. Jakmile Richard všechny, vzhledem k náročnosti, po dlouhé půl hodině, ne-li víc uhodl, Danko se rozloučil s kamerou a celá show byla u konce.

Zobrazeno 4651 krát
Naposledy upraveno: pá., 17. listopad 2017 17:36
Pro psaní komentářů se přihlaste