út., 4. leden 2011 12:24

Nohavica nadělil fanouškům DVD z koncertu

Ke stažení na internetu – a zdarma! Tak dnes lze sehnat téměř jakoukoliv hudbu či film – ovšem zřídkakdy legálně. Jiný případ je DVD Adventní koncert, které najdete na oficiálních stránkách Jaromíra Nohavici. Sestřih z vlastního koncertu totiž písničkář nadělil fanouškům jako novoroční dárek.
Záznam byl pořízen na benefičním koncertu v Ostravě – Zábřehu 12. 12. 2010. Nekrácená verze koncertu byla živě přenášena rovněž prostřednictvím internetu, stopáž novoročního DVD je pak 34 minut. Nohavicovy oficiální stránky uvádějí, že koupí vstupenek návštěvníci přispěli 700 tisíc korun na podporu kostela sv. Ducha, kde se koncert konal.

Na DVD k zhlédnutí a poslechu vyšlo 8 autorských písní, mimo jiné např. Mám jizvu na rtu nebo Mařenka. Jako bonus je přiložena Legenda o sv. Dorotě a také fotogalerie. Nohavicu a jeho kytaru tentokrát doprovázeli další hudebníci, a to Robert Kuśmierski na akordeon, na housle Veronika Linhartová a Pavla Kovalová s klarinetem.

Na stránkách www.nohavica.cz je záznam vyvěšen s kompletním návodem ke stažení, obalem a veškerými informacemi.

Zdroje: http://www.nohavica.cz/cz/diskografie/dvd/dvd_advent.htm

http://kultura.idnes.cz/nohavica-vydal-dvd-z-vanocniho-koncertu-na-internetu-a-zadarmo-p7f-/hudba.asp?c=A110103_174624_hudba_jaz

Fotozdroj: http://www.metancity.com/_data/ady/jaromir-nohavica-ladovska-zima-ke-stazeni-2006-03-07//title/jaromir-nohavica-ladovska-zima-ke-stazeni.jpg

Zobrazeno 2602 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:40
Pro psaní komentářů se přihlaste