ne., 27. listopad 2016 21:32

Norah Jones poprvé zazpívá v Česku

Hudebnice se v Česku ukáže vůbec poprvé Hudebnice se v Česku ukáže vůbec poprvé Zdroj: www.colours.cz
Ostrava – Fanoušci působivého moderního jazzu jásají. Poprvé v České republice vystoupí talentovaná pianistka a písničkářka Norah Jones. Stane se tak v rámci populárního hudebního festivalu Colours of Ostrava.

Organizátoři slavných „Coloursů“ se zveřejňováním hlavních hvězd festivalu neotálejí. Po velkém překvapení ve formě Imagine Dragons vypustili do světa dalšího headlinera, Američanku Norah Jones. Sedmatřicetiletá hudebnice, držitelka hned devíti ocenění Grammy, se tak do naší země podívá úplně poprvé.

„Mám pocit, že snad ani není nutné více dodávat či vysvětlovat. Norah Jones jsem si na Colours of Ostrava přála již dlouho, je to splněný sen, který budeme příští rok společně s návštěvníky sdílet,“ uvedla Zlata Holušová, ředitelka festivalu. „Zpěvačka se se svým koktejlem skladeb na pomezí jazzu, folku, country, rocku i popu, výrazných melodií a osobních textů na náš festival skvěle hodí,“ dodala pořadatelka.

Na autorku hitů „Come away with me“ nebo „Sunrise“ se její příznivci mohou těšit v termínu od 19. do 22. července 2017, kdy v areálu Dolních Vítkovic festival probíhá. Aktuální cena vstupenek činí 2090 korun, koupě lístku až na místě návštěvníka vyjde na 2900.

Zobrazeno 2195 krát
Naposledy upraveno: po., 28. listopad 2016 20:23
Pro psaní komentářů se přihlaste