st., 18. duben 2018 19:50

Nové turné Eltona Johna rozzáří O2 arenu

Elton John Elton John Zdroj: https://www.facebook.com/EltonJohn/
Praha – Elton John se po třech letech vrátí do České republiky. Proslulý zpěvák vystoupí v úterý 8. května 2019 v pražské O2 areně, v rámci svého turné „Farewell Yellow Brick Road“. Eltonova nová pódiová produkce nabídne fanouškům hudebně i vizuálně ohromující show, která obsahuje jeho padesátiletou kariéru plnou hitů. Prodej vstupenek probíhá v síti Ticketportal a cena se pohybuje mezi dvěma až pěti tisíci korun.

Celosvětové turné odstartuje letos v USA a skončí po čtyřech letech. Elton prostřednictvím živého vysílání na YouTube oznámil, že bude obsahovat víc než tři sta koncertů na pěti kontinentech světa. Půjde o poslední turné superhvězdy, která je půl století na cestě a zároveň je jednou z nejznámějších umělců pop kultury. Všechny kostýmy bude navrhovat společnost Gucci.

Elton John, původním jménem Reginald Kenneth Dwight, je anglický zpěvák a hudební skladatel. Na klavír začal hrát už ve svých čtyřech letech a od šestnácti let si vydělával hrou na piáno v hospodách a různých doprovodných skupinách. Jeho prvním zaměstnavatelem se stalo hudební nakladatelství Disk James Music.

Elton je znám především díky hitům jako „Rocket Man“ a „Your Song“ z počátku sedmdesátých let. Proslavilo ho také jeho extravagantní oblékání a veřejně řešený soukromý život. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy a také voskovou figurínu v londýnské sbírce Madame Tussaud. Nedávno si zahrál ve filmu Kingsman: The Golden Circle, kde hrál sám sebe.

Zobrazeno 1868 krát
Naposledy upraveno: pá., 27. duben 2018 12:54
Pro psaní komentářů se přihlaste