st., 2. září 2015 20:40

O skvělý zážitek se v Chotěboři opět postará skupina DiskoV, letos už naposledy

Chotěboř - Letošní prázdninovou sezónu odstartovalo DiskoV v Chotěboři už 5. července, akce se konala v příjemném prostředí venkovního areálu „Nádržka“. Sezónu se rozhodli pořadatelé ukončit také v Chotěboři, poslední akce nás tedy čeká 12. září ve zdejší Sokolovně.

U vstupu na návštěvníky bude čekat překvapení v podobě welcome drinku zdarma. Aby se na diskotéce jenom nepilo, organizátoři přichystají také bohaté občerstvení. Několik prodloužených barů ovšem k akcím tohoto typu patří. U těch pak návštěvníci budou moci vyzkoušet velké množství míchaných drinků za přátelské ceny nebo osvěžující ledovou tříšť, kterou barmani za divokého a efektního prohazování smíchají s různými druhy alkoholu přímo před očima účastníků.

Jak už bývá zvykem, na internetu se rozjela soutěž o hymnu večera. Účastníci mohou na facebookovou stránku události vložit odkaz na svoji oblíbenou písničku a kdo nasbírá den před akcí nejvíce „lajků“ vyhraje poukaz na 1000 Kč do baru. Kdo by o takové štěstí nestál? A kdo by toho po vyčerpání celé částky na baru nelitoval.

Hudební nadšenci se zase mohou těšit na mix aktuálních tanečních hitů - dance, disco a oldies. Pořadatelé nově připraví i druhou stage pro milovníky stylů ELECTRO/PROGRESSIVE. Se svými hity na této drsnější rovině opět zazáří přerovský talent DJ Shefa.

Aby takového množství příležitostí, jak se dostat do dobré nálady, mohli využít nejen zdejší rodáci zajistili organizátoři i odvoz. V Havlíčkově Brodě a Dolní Krupné budou stát připravené autobusy, které mladé natěšence odvezou příjemně tam a určitě i zpátky. Zpátky to ovšem bude mít každý příjemné do takové míry, jak si to udělá sám.

„Myslím, že pořadatelé si dávají s chystáním akcí velice záležet, bylo to úžasné, skvělá atmosféra, vyšlo nám i hezké počasí. Na akce DiskoV jezdíme s přáteli už několik let a vždy si je velmi užijeme," sdělil jeden z návštěvníků předchozí akce. Podle jeho názoru každým rokem na akcích lidí jedině přibývá, a to právě díky skvělému programu, provedení a organizaci akce.

Chotěbořské party vždy navštívilo více než jeden a půl tisíce lidí. Zdánlivě nemožný úkol tak opět čeká profesionálního fotografa, který bude na diskotéce k dispozici. Po akci se účastníci mohou na fotky těšit i netěšit na internetových stránkách, třeba se jim díky nim podaří vzpomenout, co se v noci dělo.

Zobrazeno 2638 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 17:50
Pro psaní komentářů se přihlaste