út., 29. listopad 2016 21:31

Olomouc vybere kočku Miss sympatie

Na výstavě bude k vidění i bezsrsté plemeno sphynx Na výstavě bude k vidění i bezsrsté plemeno sphynx Zdroj: Wikimedia commons
Olomouc – Na olomouckém výstavišti Flora proběhnou ve dnech 3. a 4. prosince už tradiční jednodenní výstavy koček. K vidění budou kočky české, i ty s cizím původem. Svého kočičího vítěze si budou moci zvolit i návštěvníci.

K vidění budou na výstavách nejrůznější plemena koček, včetně těch vzácných. Příkladem může být plemeno sphynx, které je známé tím, že nemá srst, či kočky ruské a bengálské.

Program výstavy je v obou dnech stejný. V ranních hodinách proběhne registrace a prohlídka vystavovaných koček. Od 9.30 začne pro diváky zajímavější část - posuzování jednotlivých zvířat. V odpoledních hodinách vybere porota nejkrásnější kočku dle kritérií výstavy. Speciální částí přehlídky bude soutěž kastrovaných koťat.

Ačkoliv vítěze zvolí specializovaní odborníci, svého vítěze budou moci vybrat i návštěvníci. Zda se bude vítězná kočka ankety Miss sympatie shodovat s tou, kterou vybere porota, bude jasné až v neděli.

Svůj prostor zde budou mít i opuštěné kočky z Olomoucka, které si budou moci zájemci ihned odnést domů jako společníka.

Zobrazeno 2554 krát
Naposledy upraveno: pá., 2. prosinec 2016 19:48
Pro psaní komentářů se přihlaste