st., 21. říjen 2015 20:13

Olomouc zažije největší hip-hopovou indoor show České republiky

Největší hvězdy česko - slovenské scény zavítají 27. října na výstaviště Flora. Účinkovat bude legendární skupina Kontrafakt, ve složení Rytmus, Anys a Ego, slovenský rapper Separ, mladá začínající rapperka Aless a jako český zástupce vystoupí Ektor. Fanoušci se tak mohou těšit na největší hip-hopovou událost roku.

Na koncertě zazní nejznámějších skladby všech účinkujících, například Keď jazdíme my, Stokujeme vonku nebo Podzemie od Kontrafaktu, Viem od Separa nebo Ektorovo Number 1. Fanoušci nepřijdou ani o největší hity Rytmusovy sólové tvorby, který je po dvaceti letech na hudební scéně a pěti úspěšných albech považován za největší hvězdu česko - slovenského hip-hopu. Kromě výjimečného audiovizuálního zážitku nabídne show také vystoupení čtyř různých DJ's. Během večera se za dýdžejským pultem postupně vystřídá Special Beatz, Miko, Noir a Castor.

Pro zájemce je momentálně v prodeji třetí a poslední vlna vstupenek. Ty jsou rozděleny do třech cenových kategorií jako KLASIK, VIP A VIP GOLD. Kategorie VIP GOLD nabízí největší množství výhod, jako například lehké občerstvení, vlastní vstup nebo šatnu zdarma.

 

Zobrazeno 1680 krát
Naposledy upraveno: čt., 1. únor 2024 21:59
Pro psaní komentářů se přihlaste