st., 13. duben 2016 23:32

Oslavte příchod léta s pivem a hudbou

Ostrava - V pořadí šestnáctý ročník festivalu Slavnosti pivovaru Ostravar letos překvapí a hudební hvězdy bude postupně servírovat po celé tři dny. Místo tradičního jediného prázdninového dnu, bude program volnější a potrvá od 24. do 26. června.

„Během uplynulých ročníků se stal program Slavností opravdu nabitým a my jsme ze strany návštěvníků zaznamenali komentáře, že to vždy strašně rychle uteče, a že si lidé často ani nestihnou pořádně prohlédnout náš pivovar,“ uvedla manažerka Zuzana Cieciotková.

Další z letošních novinek je konkrétní specializace jednotlivých festivalových dnů. Páteční odpoledne je laděné do divoké rockové hudby, kterou podtrhnou skupiny Pipes and Pints a Horkýže Slíže. Sobotní atmosféra pak trošku zvolní, vystoupí největší hvězda události Marie Rottrová a dále pak skupiny Buty a Vypsaná Fixa. Poslední den Slavností organizářoři nazývají dnem „pro mladé“.

 Na pódiu se vystřídají kapely Kryštof se skupinou Nebe a dalšími mladými talentovanými interprety. „Kryštofové zahráli i na předchozích dvou ročnících Slavností, ale nebyli oficiálně uvedení v programu. Letos jsme se rozhodli, že návštěvníky ušetříme překvapení a prozradíme jim, kdy se na svou oblíbenou kapelu mohou těšit," řekl k programu Jan Vošta, event manažer společnosti Staropramen.

Vstupenky lze momentálně zakoupit za zvýhodněnou cenu. Prvních 500 kusů v jednodenní i třídenní variantě mohou návštěvníci objednat na webu www.ostravar.cz. Stejně jako na minulých ročnících i letos je pro všechny plnoleté účastníky akce pivo zdarma.

Zobrazeno 1985 krát
Naposledy upraveno: so., 23. březen 2024 13:27
Pro psaní komentářů se přihlaste