út., 3. listopad 2015 15:07

Pavel Vrba dnes odkryl karty na přípravné zápasy

Jelikož český tým fantasticky postoupil na EURO 2016 již ze skupinové fáze, netýká se ho baráž, a tak v tomto roce reprezentanty čekají už jen dva přípravné zápasy. Trenér národního týmu Pavel Vrba oznámil nominaci na poslední přípravné zápasy letošního roku. Český tým čeká 13. listopadu zápas proti Srbsku, který se bude odehrávat v Ostravě. Poslední letošní utkání se odehraje 17. listopadu proti Polsku na jejich stadionu.

Před nominací proběhlo mnoho spekulací o tom, jestli trenér vsadí na zkušené hráče, nebo bude zkoušet nováčky. Hodně se mluvilo o Davidu Limberském, který nebyl za své velice nepříslušné gólové oslavy nominován na poslední dvě utkání. Oslava gólu, kde předváděl řízení auta, by asi neurazila, udělal to však jen několik dní potom, co opilý naboural svým vozem a poté se snažil utéct policii. Diskutovalo se také o Petru Jiráčkovi, spousta lidí tvrdí, že už je starý a nemá na to, ale dle některých má výborné hráčské kvality. Libor Kozák nebo Kamil Vacek - i to jsou jména, které mohl Vrba použít.  

Nominace:
Brankaři: Petr Čech (Arsenal), Tomáš Vaclík (Basilej), Tomáš Koubek (Liberec)
Obránci: Thedor Gebre Selassie (Werder Brémy), Pavel Kadeřábek (Hoffenheim), Michal Kadlec (Fenerbahce Istanbul), David Limberský (Plzeň), Daniel Pudil (Sheffield Wednesday), Tomáš Sivok (Bursaspor), Marek Suchý (Basilej)  
Záložníci: Vladimír Darida (Hertha Berlín), Bořek Dočkal (Sparta), David Pavelka (Liberec), Jaroslav Plašil (Bordeaux), Jiří Skalák (Mladá Boleslav), Josef Šural (Liberec), Kamil Vacek (Piast Gliwice)
Útočníci: Tomáš Necid (Bursaspor), Milan Škoda (Slavia Praha), Matěj Vydra (Reading)

Zobrazeno 1705 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 16:51
Pro psaní komentářů se přihlaste