po., 18. duben 2016 20:39

Pokračování Jurského světa má režiséra

Po dlouhých spekulacích zveřejnilo studio Universal jméno režiséra nového dílu veleúspěšné dinosauří série. Na režisérkou židli usedne španělský filmař J.A. Bayona.

Bayona má s napínavými filmy se spoustou zvláštních efektů bohaté zkušenosti. Svou kariéru zahájil v roce 2007 atmosférickým hororem Sirotčinec.  V roce 2012 natočil katastrofické drama podle skutečné události Nic nás nerozdělí, ve kterém před vlnou tsunami utíkali Ewan McGregor a Naomi Watts. Letos na podzim do kin dorazí jeho fantasy drama Volání netvora.

O scénář k druhému Jurskému světu se znovu postará Colin Trevorrow (který dal před režií dinosaurů přednost deváté epizodě Star Wars) s Derekem Connolym. Děj tvůrci zatím pečlivě tají, ví se akorát, že v hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard.

Jurský svět, dlouho očekávané třetí pokračování série Jurský park, se v loňském roce stal obrovským hitem. Celosvětově vydělal 1,67 miliard dolarů, čímž se stal čtvrtým nejúspěšnějším filmem všech dob. Pokračování vtrhne do kin 21. června 2018.

Zobrazeno 2149 krát
Naposledy upraveno: so., 23. březen 2024 13:46
Pro psaní komentářů se přihlaste