ne., 5. listopad 2017 16:22

Politická satira Ovčáček Miláček míří do kin

Ovčáček miláček Ovčáček miláček Zdroj: Městské divadlo Zlín
Zlín - Po loňském excelentním úspěchu s nekoretním kabaretem Ovčáček čtveráček přichází Městské divadlo Zlín s promítáním volného pokračování s názvem Ovčáček miláček. Hra se bude promítat 20. listopadu v 19 hodin v kinech zveřejněných na www.prenosydokin.cz/ovcacek-milacek. Hradního mluvčího opět ztvární herec Marek Příkazký, diváci se však mohou těšit na mnoho dalších známých tváří jako je Andrej Babiš, Michaela Jílková či dokonce Jiří Kajínek.
Ovčáček miláček - trailer Přenosy do kin

Původní Ovčáček čtveráček vznikl zcela spontánně v reakci na dění v minulém roce při předávání ocenění. Hra se však stala velmi úspěšnou a po několika reprízách se divadlo domluvilo s kiny po celé České republice a odvysílalo derniéru před více než 17 500 lidmi, čímž překonala stávající divácký rekord přenosu Divadla Járy Cimrmana. Při letošní premiéře ve Zlíně, která se uskutečnila na konci sprna, se navíc přidal další účel, a to povzbudit lidi, aby přišli k říjnovým volbám.
Většinu scénáře prý budou tvořit přepisy projevů, rozhovorů a tweetů. „Budeme se ho snažit aktualizovat s přihlédnutím k tomu, co se zrovna bude dít,“ uvedl scénárista, režisér a zároveň ředitel divadla Petr Michálek. Herci měli před premiérou jen pár zkoušek, a tak nastoupí před diváky opět s textem v ruce, což podle Michálka v případě nekorektního kabaretu rozhodně není na škodu. Záznam představení z minulého roku Ovčáčka čtveráčka lze zhlédnout na YouTube kanálu Městského divadla Zlín.

Zobrazeno 2584 krát
Naposledy upraveno: ne., 5. listopad 2017 19:32
Pro psaní komentářů se přihlaste