pá., 16. listopad 2018 14:41

POZVÁNKA: Andrej Drbohlav se rozpovídá o psychologii sériových vrahů

Andrej Drbohlav Andrej Drbohlav Zdroj: ostravainfo.cz
Ostrava - Kdo je sériový vrah? Jak myslí? Jak žije? Na tyto a další otázky se pokusí zodpovědět Andrej Drbohlav. Český umělec a behaviorální patolog zavítá do Ostravy, kde bude hovořit na téma Psychologie sériových vrahů. Ve středu 21. listopadu navštivte Dům kultury města Ostravy a poslechněte si přednášku o tom, co se těmto lidem, sériovým vrahům, honí v hlavě, jaká je jejich životní cesta a proč v nich zvítězilo zlo.

Na besedě bude odborník hovořit nejen o sériových vrazích, ale také o násilnících a psychopatech. Své závěry Andrej Drbohlav potvrzuje reálnými příklady z tuzemské i zahraniční kriminalistiky či z praxe. Jeho projev je oblíbený hlavně proto, že je srozumitelný. Na přednášku se tedy můžou vydat i zájemci, kteří v dané oblasti nemají velké znalosti. Více z ní ale budou těžit studenti a odborníci z oblasti psychologie, sociologie, behaviorální či sociální patologie, psychiatrie a kriminalistiky.

Drbohlav se zaměří nejen na holá fakta, ale i příběhy těchto lidí, bude mluvit o životních cestách sériových vrahů, o obtížném dětství, o jejich temných duších a příčinách vzniku jejich situací.

Nevynechá ani Slovensko

Ostrava ale není jediné místo, kde bude tato přednáška probíhat. V následujících měsících proběhne po celé České republice, například v Olomouci, Brně, Pardubicích, Hradci Králové, ve Zlíně či Praze. Příští rok, konkrétně 28. února, bude Andrej Drbohlav přednášet i Bratislavě.

Andrej Drbohlav, vystupující pod uměleckým pseudonymem Andy Reiben, se touto problematikou zabývá už dlouhá léta. Kromě besed také dělá výzkum a publikuje v oblasti extrémních forem behaviorální patologie a psychopatologie. Také je umělcem, založil BUYFEEL, mezinárodní portfolio unikátního umění a emocí. Tato virtuální galerie je jednou z největších svého druhu. I ve svých dílech se věnuje dějům. Jeho tvorba je charakteristická příběhy a popisy uměleckých jevů a procesů.

Zobrazeno 3210 krát
Naposledy upraveno: so., 17. listopad 2018 14:34
Pro psaní komentářů se přihlaste