út., 5. prosinec 2017 21:50

Přijďte si ulovit nové kousky na Dobročinném bleším trhu

Bleší trh je jedinečná příležitost, jak udělat radost hned dvakrát Bleší trh je jedinečná příležitost, jak udělat radost hned dvakrát Zdroj: Archiv CMTF
Olomouc – Lákaly vás vždycky velké bleší trhy, které jste znali většinou především z amerických filmů a seriálů? Navštěvujete rádi second-handy a zboží z druhé ruky vám není cizí? V tom případě je pro vás třetí ročník Dobročinného blešího trhu organizovaného Cyrilometodějskou fakultou Univerzity Palackého tou správnou volbou, kam se vydat 7. - 8. prosince.

Akce začne ve čtvrtek v deset hodin a skončí v pátek v osmnáct hodin v budově Cyrilometodějské fakulty v Univerzitní ulici. Těšit se můžete na pestrou nabídku oblečení, módní či bytové doplňky, knihy, hry, hračky, kuchyňské potřeby a další zajímavé předměty, jejichž nákupem podpoříte Domácí hospicovou péči Charity Olomouc.

Již od 8. do 30. listopadu měl každý možnost darovat na fakultu k uskladnění věci, které by mohly posloužit jinému a zároveň pomoci Charitě. Rozhodně se nejedná o jedinou dobročinnou akci na Cyrilometodějské fakultě. V minulých letech se široká veřejnost mohla zapojit například do Sbírky hraček a výtvarných potřeb pro děti ve vyloučených lokalitách. Akce byla součástí projektu Příprava romských dětí a dětí ze sociálně marginalizovaných skupin z Olomouckého kraje a okolí na vzdělávání pomocí dobrovolnictví a se zohledněním spirituálních potřeb, zkráceně ROMSPIDO, jehož hlavním nositelem je samotná Univerzita Palackého.

Zobrazeno 2241 krát
Naposledy upraveno: út., 12. prosinec 2017 17:37
Pro psaní komentářů se přihlaste