po., 31. říjen 2016 22:25

Rambo se vrací, tentokrát bez Stalloneho

Rambo se vrací, tentokrát bez Stalloneho Zdroj: Carolco Pictures
Už je to třicet čtyři let, co se ve filmu Rambo: První krev veterán z války ve Vietnamu John Rambo, v podání Sylvestera Stalloneho, vrátil domů. Čekal vítající náruče, dočkal se však jen nenávisti. Role Stalloneho katapultovala mezi největší akční hvězdy osmdesátých let a postupně si ji zopakoval ještě třikrát. Naposledy v roce 2008, kdy se herec se svou slavnou rolí rozloučil. Nebyl by to ale Hollywood, aby se slavnou značku nepokusil resuscitovat. Klidně bez hlavní hvězdy.

 

Stallone sám dalšího Ramba roky sliboval, letos však definitivně prohlásil, že se na tak fyzicky náročnou roli ve svých sedmdesáti letech už necítí: „Srdce by chtělo, ale tělo říká, abych zůstal doma.“ Produkční společnost Nu Image/Millennium Films proto obratem začala připravovat restart slavné série. Nový film se bude jmenovat Rambo: New Blood (Nová krev) a jak název napovídá, do hlavní role se bude hledat nováček. Tvůrci by se v potenciální nové sérii chtěli vydat cestou Jamese Bonda, kterého v průběhu let hrálo herců hned několik.

Režie se zhostí nepříliš známý Ariel Vromen, tvůrce gangsterky The Iceman, scénář napíše debutující Brooks Maclaren.

John Rambo se poprvé objevil v knize Davida Morrela První krev z roku 1972 a na rozdíl od filmové adaptace v ní na konci Rambo umírá.

Zobrazeno 3006 krát
Naposledy upraveno: po., 31. říjen 2016 22:52
Pro psaní komentářů se přihlaste