po., 5. listopad 2018 14:21

Rammstein se chystají dobýt Prahu! Přivezou s sebou i nové album

Kapela Rammstein Kapela Rammstein Zdroj: planetrock.com
Praha - Příznivci slavné německé rockové kapely se na novinku nadšeně třesou už dlouhých deset let a jejich chvíle přichází. Studiové album, které zatím není pojmenováno, je v současné době téměř na spadnutí. Předpokládá se, že potěší své fanoušky už na jaře 2019. Zároveň s jeho vydáním kapela odehraje své první stadionové turné vůbec.

Rockeři se chystají do Prahy po dvouleté pauze, a to rovnou se dvěma koncerty, které se uskuteční 16. a 17. července 2019 na vršovickém fotbalovém stadioně Eden. Nadšenci jsou od kapely zvyklí na dramatická a precizně dotažená vystoupení plná pyrotechnických a jiných efektů. I letos se však očekává něco nového, velkého a výjimečného. O německou sestavu je v České republice velký zájem. Když některá tuzemská kina uvedla projekt Rammstein in Amerika, musela přidat další představení, aby vyhověla poptávce fanoušků.

Kapela Rammstein si už krátce po svém vzniku vybudovala obrovskou a silnou základnu obdivovatelů, debutovou deskou Herzeleid (1995). K největším hitům patří masově známý singl Du hast, Amerika nebo Ich will. Skupina už brzy oslaví své 25. narozeniny.

Vstupenky budou k dostání v sítích Eventim, Ticketportal a Ticketmaster od 8. 11. 2018  v 10:00. Ceny se pohybují od 1790 do 2390 korun.

Zobrazeno 2118 krát
Naposledy upraveno: so., 10. listopad 2018 18:33
Pro psaní komentářů se přihlaste