ne., 4. prosinec 2016 12:26

Rapeři z Ty Nikdy předvedli v Olomouci skvělou show

Jeden ze členů Ty Nikdy, Paulie Garand, v olomouckém U-Klubu Jeden ze členů Ty Nikdy, Paulie Garand, v olomouckém U-Klubu Zdroj: Facebook: Paulie Garand
Olomouc – Pátek 2. prosince měli všichni fanoušci rapového labelu Ty Nikdy z okolí Olomouce dlouho zakroužkovaný v kalendáři jako den D. Do olomouckého U-klubu totiž v rámci Ty Nikdy Label Tour 2016 přijeli koncertovat všichni členové tohoto rapového uskupení. A že se bylo na co těšit, napovídaly už reakce z Ostravy, kde label koncertoval o den dříve.

Plný klub nejprve naladil do hip hopového rytmu DJ Kenny Rough, který svým úvodním setem naznačil, jakým velkolepým zážitkem celá show bude. Tento liberecký mladík celý večer jasně dokazoval, že se nestal hlavním DJem Paulieho Garanda jen náhodou. Kennyho brzy na podiu doplnil rapper Rest, který tak rozjel tříhodinový rapový maraton. Svými hity Panáky na zem nebo Řekni, kde ty kytky jsou si získal celý klub, který jeho um náležitě po celou dobu oceňoval.

Dalším na řadě byl asi nejvýraznější člen labelu, Paulie Garand. Drobný sympaťák ze severních Čech se na podiu objevil společně s Roseckem, nejnovějším členem Ty Nikdy. Pří úvodních tónech Garandova singlu Molo propuklo v klubu doslova šílenství. Elektrizující atmosféru ještě podtrhl Kenny Rough svým sólem na saxofon. Nadšené publikum si užilo například ještě nový singl Neony nebo Hip Hop žije. Paulieho vyprovázeného velkým nadšením vystřídal slovenský rapper Krok Spet. Jeho energický projev, kooperace s fanoušky a ostrá slovenština jen podtrhly jeho kvalitní výkon. Na pódiu se vystřídali dále Idea, MC Gey, Roseck a u djského pultu DJ Fatte.

Právě první jmenovaný svými tanečnými kreacemi a skvělým výstupem udělal asi tu největší show. Do varu přiváděl publikum i MC Gey, jehož tvorba se v jistém ohledu vymyká všem jeho kolegům a asi právě proto tak baví.

Pomyslnou třešničkou na dortu byly společné skladby členů Ty Nikdy. Celému klubu se určitě pod kůži vryly Flowtci v podání Resta a Paulieho Garanda nebo vystoupení MC Geye s Ideou.

Po třech hodinách vynikající show, peprných slov a improvizace opouštěli členové labelu pódium za velkých ovací. Nadšení publika dlouho neutichalo a skvělá atmosféra pokračovala i na pokoncertové afterparty, kde se zájemci mohli s jejich idoly vyfotit či prohodit pár slov.

Celá tour pokračovala v sobotu do Zlína, dalšími zastávkami jsou Brno a Jihlava. Fanoušci v těchto městech se tak mohou těšit na opravdu velkolepou energickou podívanou.

Zobrazeno 2353 krát
Naposledy upraveno: ne., 4. prosinec 2016 18:01
Pro psaní komentářů se přihlaste