čt., 20. duben 2017 00:44

Ronaldo hattrickem sestřelil Bayern

Marcelo slavící postup do dalšího kola LM Marcelo slavící postup do dalšího kola LM Zdroj: oficiální Facebook Realu Madrid
Madrid – Momentálně první tým španělské La Ligy v úterý 18. dubna hostil na svém stadionu Bayern Mnichov. Tento zápas se hrál v rámci odvety čtvrtfinále Ligy mistrů. Real Madrid v Německu v prvním zápase nečekaně vyhrál a přivezl si domů výhru 2:1. Madriďanům však v tomto zápase chyběli hráči jako Bale, Pepe nebo Varane. Díky absenci dvou stoperů musel za madridský celek nastoupit až čtvrtý stoper Nacho. Do sestavy Bayernu se vrátili hráči jako Lewandowski nebo Hummels.

To, že se mnichovští nedají jen tak, ukázal už v deváté minutě Alcantara, ten však po skvělé přihrávce Ribéryho trefil jen Marcela, z dorážky sice Robben síť trefil, ovšem jen tu boční. Ve 26. minutě se pěknou střelou prezentoval Carvajal, Neuer však byl pozorný a střelu vyrazil na roh. Hned o dvě minuty později Neuer pouze vyrazil střílený centr Carvajala a do střely z výborné pozice se dostal Ramos, tomu však z brankové čáry vykopl míč Boateng. Zápas se hrál v rychlém tempu nahoru dolů, do konce prvního poločasu se však nic zajímavého už nestalo a hráči tak šli do kabin za stavu 0:0.

V 51. minutě po faulu Casemira na Robbena nařídil rozhodčí pokutový kop. V 54. minutě mohlo být pro Real ještě hůř, po krásné přihrávce Robbena se do stoprocentní šance dostal Vidal, ten však přestřelil branku. Hráči Bayernu dokázali na začátku druhého poločasu přitlačit hráče Realu na jejich vlastní polovinu, branku se jim však vstřelit nepodařilo. A Real tuto nemohoucnost vsítit branku trestal. Casemiro našel centrem přesně hlavu Ronalda a ten se nemýlil.

V 77. minutě strhl Bayern výsledek zpět na svou stranu, po nedorozumění stoperů Realu si vlastní branku vstřelil Ramos. V 84. minutě se stala pohroma pro tým z Mnichova, Vidal ve skluzu trefil Vazqueze a viděl druhou žlutou kartu. Do konce základní hrací doby se již nic víc nestalo a hráči tak šli do prodloužení.

Ve 105. minutě se v Madridě začalo slavit. Ramos skvělým centrem našel Ronalda, ten předvedl ještě lepší zpracování a střelou k levé tyči srovnal zápas na 2:2. Tato branka se stala zlomovou. Hráči Bayernu úplně přestali hrát a hnal se na ně jeden útok za druhým. Ve 109. minutě už bylo jasno. Marcelo skvěle proskočil mezi stopery a řítil se sám na Neuera, zachoval se však týmově a přihrávkou našel osamoceného Ronalda, ten doklepl míč do brány a zkompletoval tak svůj hattrick. Další hřebíček do rakve Bayernu zatloukl Asensio, po excelentní individuální akci, uklidil míč k levé tyči. Zápas se dohrál v poklidném tempu a Real vyhrál 4:2 po prodloužení.

REAL MADRID CF - FC BAYERN MNICHOV 4:2 po prodloužení 

Branky: 76., 105., 109. Ronaldo, 112. Asensio - 53. Lewandowski (penalta), 77. Ramos (vlastní gol) 

Žluté karty: 40. Casemiro - 6. Vidal, 70. Alonso, 75. Hummels, 101. Robben

Červené karty: 84. Vidal 

Zobrazeno 2400 krát
Naposledy upraveno: pá., 21. duben 2017 22:39
Pro psaní komentářů se přihlaste