po., 20. duben 2015 13:14

Seriál Constantine se možná dočká druhé série

Televizní série Constantine se prozatím neruší. Oznámil to výkonný producent televizní stanice NBC pro server ComicBook.com. 

 

Zprávu o definitivním zrušení seriálu vypustila v úterý 14. dubna 2015 internetová stránka Slashfilm.com. Tato falešná novinka se okamžitě šířila dál, například se objevila na serveru Techtimes.com. Spekulace však hned o několik hodin později vyvrátil výkonný producent seriálu Daniel Cerone, který fanouškům televizní série vzkázal, že stanice NBC stále zvažuje další natáčení. „Zrovna jsem obdržel potvrzení z kanceláří NBC. Byl jsem ujištěn, že Constantine zrušen nebyl a chystá se setkání, na kterém se bude probírat možné pokračování série,“ uvedl výkonný producent ve svém prohlášení pro internetovou stránku ComicBook.com. Cerone se rovněž nechal slyšet, že fanouškům nic neslibuje, protože Constantine je produkčně velmi náročný.

K možnému zrušení seriálu se vyjádřil i představitel hlavní role, britský herec Matt Ryan. „Věřím a doufám v pokračování. Komiks i seriál mají velice dobrou fanouškovskou základnu a velký potenciál,“ řekl pro Walesonline.co.uk.

Seriál je založen na komiksové edici Hellblazer. Hlavní postavou je John Constantine, lovec démonů a mistr temných umění. V příbězích se snaží udržet rovnováhu mezi dobrem a zlem. Objevuje se však takzvaná „vzrůstající temnota“, s kterou se Constantine musí vypořádat.

První epizoda měla premiéru v pátek 24. října 2014 a navazovalo na ni dvanáct dalších.

 

Zdroj obrázku: http://www.blastr.com/sites/blastr/files/styles/blog_post_media/public/Constantine1_0.jpg?itok=25HcXA3b

Zobrazeno 1884 krát
Naposledy upraveno: po., 20. duben 2015 21:38
Pro psaní komentářů se přihlaste