st., 4. listopad 2015 19:59

Skupina TEAM se chystá na turné, navštíví i Olomouc

Olomouc - Jedna z nejúspěšnějších skupin na československém nebi populární hudby vyjede v květnu příštího roku na turné s názvem HABERA A TEAM 33 TOUR 2016. Jednou ze zastávek bude i Olomouc.

Skupina, která doposud vydala jedenáct řadových alb, pět kompilací největších hitů a třikrát zvítězila v anketě Zlatý slavík, vyjede na turné 1. května 2016. Poslední velké halové turné, které skupina absolvovala v roce 2012 pod názvem FINAL TOUR, navštívilo více jak 100 000 návštěvníků. Na současné tour se fanoušci mohou těšit na frontmana skupiny Paľa Haberu, kterého mají možnost momentálně vidět v televizní show Superstar. Nebudou chybět ani největší hity jako Reklama na ticho, Držím ti miesto a Nároční, zároveň se kapela chystá představit svůj nejnovější hit Viem, čo cítíš.

První zastávkou bude slovenská Prievidza. Na programu turné jsou další čtyři města - Košice, Poprad, Bratislava a Martin - kde 16. května končí slovenská část turné. Česká část bude zahájena ve Zlíně, odkud se kapela přesune do Olomouce. Zde 24. května vystoupí na zimním stadionu HC Olomouc. Poté následuje osm dalších zastávek, a to v Brně, Havlíčkově Brodě, Pardubicích, Praze, Chomutově, Plzni, Českých Budějovicích a Ostravě, kde bude tour 9. června končit.

Zobrazeno 2178 krát
Naposledy upraveno: st., 21. únor 2024 16:55
Pro psaní komentářů se přihlaste