út., 31. říjen 2017 21:51

Sleeping With Sirens si odbydou svou premiéru v Praze

Sleeping With Sirens Sleeping With Sirens Zdroj: Alternative Press
Praha – V pondělí 20. listopadu se v Lucerna Music Baru v Praze představí českým fanouškům post-hardcorový Sleeping With Sirens. Kapela v čele se zpěvákem Kellinem Quinnem přiveze své novinkové album Gossip v rámci svého turné po Evropě. Jako předkapela se představí československá parta John Wolfhooker.

Nové album Gossip, ke kterému se vztahuje aktuální turné kapely, vyšlo pod hlavičkou Warner Bros. Records 22. září tohoto roku. Kritiky je tato placka velmi kladně hodnocena, kdežto mezi fanoušky zase kritizována. Album v sobě skrývá prvky blues, popu a samozřejmě rockový element, na který jsou všichni u Sleeping With Sirens zvyklý. „Nemůžeš dělat jedno a to samé album pořád dokola. Mým snem je hrát na místech jako je Wembley v Anglii a přesně pro tuhle příležitost musíš mít i poskládanou hudbu. To znamená, že chci dělat muziku, která je univerzální a ne směřována jedním směrem. Warped Tour (jde o putovní festival v USA, jenž probíhá od června do srpna) je fajn, předskakovat velkým kapelám taky, ale je na čase vyrůst,“ sdělil zpěvák Kellin Quinn v rozhovoru pro magazín Rock Sound.

Sleeping With Sirens začali hrát od roku 2009. Jejich debutové album vyšlo v roce 2010 pod hlavičkou Rise Records kam později přidali ještě další dvě cédéčka. Formace se ustálila do současné podoby až s deskou v Feel v roce 2013. Na postu zpěváka Kellin Quinn, na bicí Gabe Barham, kytaristi Jack Fowler s Nickem Martinem a basák Justin Hills. Velký úspěch přišel s podpisem u Epitaph Records kde vydali placku s názvem Madness, ze které se největším hitem stala písnička Kick Me.

Lístky na tento koncert jsou ještě v prodeji buď na pokladně Music Baru, případně přes GoOut a Ticketportal. Cena se pohybuje okolo 500 korun. Vstupenky je dobré pořídit včas, jelikož zásoby se tenčí.

Zobrazeno 2246 krát
Naposledy upraveno: út., 31. říjen 2017 22:37
Pro psaní komentářů se přihlaste