po., 19. březen 2018 15:34

Složení ženského semifinále ve florbale nabídne reprízu

Ženy Vítkovic si poradili s týmem Bohemians Ženy Vítkovic si poradili s týmem Bohemians Zdroj: Facebook Florbal Vítkovice
Česká republika – Minulou sezónu nabídla nejvyšší ženská florbalová liga semifinálové dvojice v podobě dvou derby. Stejně tomu bude i letos. O nadvládu nad Ostravou si to proti sobě rozdají týmy Vítkovic a FBC Ostrava. Souboj o Prahu 11 nabídne série mezi Chodovem a Tigers Jižním Městem.

Do semifinále se probojovaly týmy první čtyřky ze základní části. Tedy Chodov, Tigers, Vítkovice a Ostrava. Všechny tyto týmy se dostaly do dalšího kola v tom nejkratším možném čase a volba soupeřů do dalšího kola dala vědět, že se bude konat repríza z minulé sezóny. Tým z Vítkovic, jakožto vítěz základní části, si vybral jako svého soupeře i z logistického hlediska tým FBC Ostrava. To znamená jediné. Ostravští fanoušci uvidí v rámci Superfinále, které se bude konat 21. dubna v Ostravar Aréně, jeden ze svých domácích týmů.

Druhou semifinálovou dvojici utvoří týmy z Prahy. Chodov a Tigers Jižní Město. Ty se poperou o druhé místo pro postup do ostravského Superfinále a zároveň o to, kdo bude vládnout Praze.

Minulý rok Vítkovice jednoznačně zvítězily nad Ostravou 4:0 na série a Jižní Město se doslova probojovalo do finále po vítězství 4:3 na série. Proběhne i repríza finále z minulé sezóny, nebo dojde k překvapení? Semifinále startuje 31. března a určitě se bude na co dívat.

Zobrazeno 1919 krát
Naposledy upraveno: st., 21. březen 2018 22:12
Pro psaní komentářů se přihlaste