pá., 24. březen 2017 14:13

Štěrkovna Open Music letos nabídne nejen Vojtu Dyka

Plakát festivalu láká na řadu interpretů. Plakát festivalu láká na řadu interpretů. Zdroj: www.sterkovnamusic.com
Hlučín - Už tradiční letní festival pomalu ale jistě zveřejňuje účinkující svého programu. Dvoudenní show, kterou už podle názvu hostí specifický areál Štěrkovny, si návštěvníci budou moci užít 28. a 29. července. Ve výběru letošních vystupujících si určitě každý najde svůj šálek kávy, organizátoři se totiž soustavně snaží o stylovou pestrost a různorodost.

"Loňský program festivalu byl historicky nejnákladnější a už nyní vidíme, že s ohledem na zvučná jména letošních interpretů loňskou částku výrazně překročíme. Návštěvníci se mohou těšit na řadu dalších lákavých jmen. Myslím, že chystáme mimořádný ročník," uvedl David Moravec, pořadatel z řad agentury New Wind Production.

Milovníci pohodových písničkářů se dočkají usměvavého Voxela i Pavla Callty. Fanoušky rapu pak jistě potěší slovenský Majk Spirit. Z trochu vzdálenějšího zahraničí pak na festival zamíří mezinárodní N.O.H.A se svým nezaměnitelným stylem, který vznikl kombinací nejen drum&bassu, world music a dub stepu. Z dalších českých interpretů si zde zahraje kapela Mandrage, Tata bojs či Vojta Dyk & B-SIDE BAND, jejichž netradiční spojení a pozitivní hudební energie si postupně podmaňují celou republiku.

"Zájem návštěvníků o vstupenky je velký. Průběžné předprodeje překonávají loňský ročník, který byl rekordní," dodal David Moravec. Aktuálně dvoudenní lístek seženete za 420 korun, ceny však budou nadále stoupat. Pokud se rozhodnete lístek si zakoupit až na místě před začátkem festivalu, počítejte s cenou 650 korun. Jednodenní vstupenky pak budou k dostání za rozdílné ceny, páteční za 400 a sobotní za 450 korun.

 

Zobrazeno 1898 krát
Naposledy upraveno: pá., 24. březen 2017 21:08
Pro psaní komentářů se přihlaste