po., 7. prosinec 2009 21:36

Strom splněných přání 2009

Nadace Dobré místo pro život a Malý Noe společně s realitní kanceláří PATRIOT tento rok opět pořádají akci Strom splněných přání. Lidé v nákupním centru Olomouc city mohou dětem z dětských domovů a azylového domu pro matky s dětmi splnit jejich drobná, ale pro ně momentálně nedosažitelná přání.

Letos kartičky s přáním psalo přes 300 dětí. Visí okolo vánočního stromku uprostřed jedné z chodeb nákupního centra, přesněji naproti hypermarketu Globus. Akce byla zahájena 28.11. a končit bude už tuto neděli. Dne 16.12. od 15 hodin se pak uskuteční slavnostní předání dárků dětem. Bude doprovázené tanečními, recitačními a pěveckými vystoupeními.

Na to, že kartičky tam jsou už od konce listopadu se lidé zatím v nakupování dárků pro děti nepřetrhli. Přitom až na pár sebevědomějších dětiček, které by pod stromečkem rády viděly kolo nebo kolečkové brusle jsou nároky na dárky opravdu skromné. Puzzle, barvy na sklo, ozdoby na stromeček, maňáskové divadlo...

Je to přece TAK jednoduché. Vezmete kartičku, projdete hračkářství, vyberete dárek a pak už se můžete tetelit, že díky vám bude mít malý Vašek na Štědrý večer radost z tatrovky na písek.

Zdroj: zpravodajstvi.olomouc.cz

 

Zobrazeno 1726 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:37
Pro psaní komentářů se přihlaste