čt., 5. listopad 2009 16:28

Studentský second hand

Klub 15 minut  a studenti UP (především studentky speciální pedagogiky) spojili síly a chystají pro nás poněkud nevšední záležitost nazvanou studentský second hand. Tato jejich druhá ruka nabízí Vám, kterým praskají šatní skříně ve švech nebo Vám, kteří máte přesně opačný problém, řešení. A proč nespojit příjemné s užitečným a neuspořádat tuto akci v hospodě?

Nemusíte se bát, že by jste si oblečení museli zkoušet pod stolem a zjišťovali, jak vám ten svetr sluší v odrazu pivní sklenice. Na místě budou speciálně pro tuto dvoudenní akci v době prodeje (vždy od 16.00-19.00) připravené kabinky, v nich zrcadla (jak už bývá zvykem) a před nimi usměvavé prodavačky (jak nebývá zvykem).

Princip celé akce je velmi jednoduchý- v úterý od 14.00 můžete začít nosit jak oblečení tak doplňky, které by jste chtěli prodat. Cenu si stanovíte sami. Jestli jste ji odhadli dobře zjistíte ve středu večer (18.30-19.30), kdy se bude vracet neprodané oblečení. V tento okamžik budete mít možnost zachovat se šlechetně a udělat dobrý skutek tím, že si oblečení nevyzvednete a necháte ho tak doputovat až k místní olomoucké charitě. S hřejivým pocitem u srdce z dobročinného skutku můžete v klubu zůstat, jelikož program v 19.00 zdaleka nekončí. Jak v úterý tak ve středu večer bude přichystána kvalitní muzika v úterý Cool Tuesday Party (DJ Jacob)  a ve středu Studentský Jekebox (DJ Endeek). To vše bude doplněno téměř „secondhandovými“ cenami pití- svařák za 20 Kč, koktejly za 40 Kč.

Klub pravděpodobně předpokládá, že tržby z prodeje oblečení prostory klubu neopustí, ale přemění se místo toho do kapalné formy, ve které zde už zůstanou. Každopádně možnost zbavit se zbytečného oblečení a zároveň příležitost koupit si něco zajímavého na sebe za pár korun musí uvítat snad každý.

Zobrazeno 2093 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:36

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste