st., 13. květen 2020 22:18

Tak jsme plešatý, no a co

Pokáč a Anička ve studiu Pokáč a Anička ve studiu Zdroj: www.facebook.com/POKACmusic
Česká republika - Píseň naděje a porozumění, tak by se dal popsat nový výtvor písničkáře Pokáče ve spolupráci s Annou Julií Slováčkovou. Písničkou I když jsme plešatý se rozhodli podpořit projekt Můj nový život, který se zaměřil na zlepšení života onkologicky nemocných dětí. Jedním z cílů je pomoc rodinám zvládnout průběh léčby, či vyslat do světa větší povědomí o tomto problému.

Sama Anna Slováčková bojuje se zhoubným nádorem, ale snaží se svým optimismem pomoci i ostatním, kteří se ocitli v podobné situaci. V textu písničky se nezapře Pokáčův rukopis, kdy i do těžkých životních situací přináší humor a naději. Písnička vyšla sice už před několika dny, ale stále rezonuje internetem a na YouTube se drží na předních příčkách trendů. Dalším důkazem, že se písnička uchytila, jsou komentáře, které lidé píší pod videoklip nebo na Instagram obou interpretů. Je to nespočet textů o tom, jak si lidé prochází těmito útrapami, avšak tato písnička jim hodně pomohla.

„S Aničkou jsme tenhle song domluvili ještě před pandemií Covidu-19, nicméně ani během týhle divný doby nezmizely ostatní nemoci ze světa, naopak je jim věnována menší pozornost a děcka trpící rakovinou jsou ještě ohroženější než předtím,“ uvedl Pokáč pro Musicserver.cz. Všechny vydělané peníze z přehrání videoklipu na YouTube půjdou do projektu Můj nový život. Společně s tím poputují na konto i peníze z prodeje plyšáka Pokáčka, který vyrábí chráněná dílna CZPINS. V neposlední řadě mohou fanoušci přispět na transparentní účet 8844144/0100.

Zobrazeno 1407 krát
Naposledy upraveno: čt., 14. květen 2020 23:19
Pro psaní komentářů se přihlaste