pá., 25. březen 2016 21:27

Tenistka Plíšková končí v Miami ve druhém kole

Miami - Karolína Plíšková končí na turnaji ATP v Miami už ve druhém kole. V třísetové bitvě nestačila na 49. hráčku světa, Maďarku Timeu Babosovou. Nepodařilo se jí tak navázat na úspěch z předchozího turnaje v Indian Wells, kde postoupila do semifinále.

Plíšková, která je aktuálně na 14. místě žebříčku WTA, vstoupila do zápasu skvěle. V prvním setu se jí dvakrát podařilo sebrat své soupeřce podání, a sadu tak vyhrála. Hned na začátku té druhé ale nabídla Babosové break a ta jej využila. Plíšková si dokázala udržet podání pouze dvakrát a druhý set prohrála v poměru 2 – 6 na gamy.

Ve třetí sadě Češka prohrávala už 2 – 5, ale i přesto, že čelila dvěma setbolům, dokázala skóre vyrovnat. Za stavu 5 – 5  se hráčky navzájem brejkly a následoval tiebreak. V tom Plíšková zažila neuvěřitelný zkrat. Ze sedmi míčků neuhrála ani bod a z vítězství se radovala Maďarka.

Do třetího kola nepostoupila ani Barbora Strýcová, která si neporadila s Němkou Kerberovou. V turnaji nepokračuje ani Lucie Hradecká, která prohrála ve třech setech s Italkou Vinciovou. Ne všechny Češky se však musely s turnajem rozloučit. Ve třetím kole je Kristýna Plíšková, té utkání vzdala Švýcarka Bencicová. Dále jde také Petra Kvitová. 

Zobrazeno 2773 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:23
Pro psaní komentářů se přihlaste