po., 12. listopad 2018 19:44

The Neighbourhood se vrací do Prahy

členové kapely členové kapely Zdroj: Instagram kapely
Praha - Mladá americká kapela The Neighbourhood (THE NBHD) zavítá po třech letech opět do Prahy. Koncert se bude konat ve středu 6. února ve Foru Karlín. Skupina z Kalifornie představí hity ze svého třetího studiového alba The Neighbourhood a z EP Ever Changing. Základní cena vstupenky je 795 korun. Lístky jsou k dostání na fource.cz, goout.net nebo viagogo.com.

Kapela není už jenom černobílá, singl Scary Love z letošního alba opatřila barevným videem. The NBHD se přibližují současným trendům a tanečnímu R&B. Na EP Ever Changing hostují rapeři Nipsey Hussle a Denzel Currry. „Všichni jsme ještě hodně mladí na to, abychom měli vlastní neměnný zvuk. Kdybychom se takhle uzavřeli do sebe, tak by nás naše muzika přestala těšit. Sami často měníme preference, zkoušíme nové věci a rychle se znudíme něčím, co nás zprvu rychle nadchne," řekla kapela. 

The NBHD se proslavili v roce 2012 díky dvakrát platinové skladbě Sweater Weather. Jejich druhé album Wiped Out! bylo jedničkou v US Alternativ. V roce 2014 vydali dva oceňované mixtapy #000000 a #FFFFFF. Mezi další úspěchy kapely patří skladba #icanteven, na které hostuje hip-hopová hvězda French Montana nebo na R. I. P. 2 My Youth se skoro 20 miliony zhléhnutí na Youtube.

Zobrazeno 2898 krát
Naposledy upraveno: ne., 18. listopad 2018 12:22
Pro psaní komentářů se přihlaste