po., 11. duben 2016 23:53

Třetí nejlepší DJ světa roztančí Českou republiku

Hradec Králové - Martin Garrix, kterého vyhlásil nejprestižnější taneční časopis DJ MAG jako celosvětově třetího nejlepšího DJ roku 2015, bude hlavním lákadlem na již čtvrtém ročníku Air festivalu. Ten se koná od 12. do 13. srpna v Hradci Králové.


Tento mladičký hezounek za sebou v žebříčku nechal hvězdy, jakou jsou Armin Van Buuren, Tiësto nebo David Guetta, což je pro dvacetiletého hudebníka velkou poctou. 
Jeho první známější singl vyšel roku 2012 pod názvem BFAM se spoluprácí Julian Jordan. Jeho kariéra naplno odstartovala roku 2013, kdy vydal svůj velice známý song Animals, který docílil přes 770 milionů zhlédnutí. Ve svých 17 letech se tak stal velkou hvězdou taneční hudby. Od té doby složil, a sám si byl producentem i dalších populárních písniček. Spolupracoval také s několika slavnými, pracovně staršími kolegy. Poté tento nizozemský talent vydal veleúspěšný track Tremor, který vznikl ze spolupráce s Dimitri Vegas a Like Mike, nebo Don’t look down, na kterém se podílel Usher.
Díky jeho talentu, oblíbenosti a pozdějšímu velkému úspěchu byl pozván na nejznámější festivaly taneční hudby, jako jsou Tomorrowland, Ultra Music Festival nebo Amsterdam music festival.
V neposlední řadě letos také Air festival, kde vystoupí konkrétně 13. srpna, jako hlavní hvězda večera. Tento festival v uplynulých ročnících navštívili jiní známí hudebníci, například Fedde Le Grand, W&W nebo Tony Junior. Tyto interprety znají spíše ostřílení posluchači ve vodách taneční hudby. Martin Garrix je ovšem triumf i pro méně zasvěcené.

Zobrazeno 2946 krát
Naposledy upraveno: so., 23. březen 2024 13:26

Související články

Pro psaní komentářů se přihlaste