st., 14. březen 2018 22:28

Evropa 2 rozdala hudební ceny

Evropa 2 rozdávala hudební ceny Evropa 2 rozdávala hudební ceny Zdroj: Zdroj: fotogalerie webových stránek Evropy 2
Praha - Evropa 2 udělovala hudební ceny. Vyhlášení proběhlo 13. března 2018 v novém studiu. Vysílání mohli posluchači slyšet v živém rádiovém vysílání nebo vidět v rámci livestreamu na Facebooku, Instagramu a webu Evropy 2. Mezi nominovanými byli například Mirai, Lenny, Sebastian, Chinaski a další. Po předání cen se uskutečnila afterparty v pražském klubu Roxy.

Hudební ceny získali za nejlepšího damácího zpěváka a zpěvačku Pavel Callta a Lenny. "Přátelé, fanoušci a všichni co máte rádi moji muziku, hrozně moc děkuju za každý váš hlas. Moc si toho vážím a budu se těšit na dalším koncertě," řekl Pavel Callta v rozhovoru pro Evropu 2.

V kategorii domácí kapela vyhrála skupina Mirai, která ve studiu také zahrála připravovanou písničku z nového alba Chci tančit. Kapela si celkem odnesla tři sošky, protože získala také cenu v kategorii domácí song s písní Když nemůžeš, tak přidej víc, a s klipem této písně vyhrála kategorii domácí videoklip. Domácím DJ se stal DJ Michael Burian. Domácí album vyhráli Chinaski se svým albem Není nám do pláče. Britský zpěvák Ed Sheeran vyhrál s písní Shape of You v kategorii zahraniční song. Objevem roku se stala Emma Drobná a moderátorem Evropy 2 je z nominovaných Leoš Mareš. Divokou kartu Evropy 2 obsadila Linakaro. Nejoblíbenějším interpretem a písničkou na Youradio je Sigala and Only One od Digital Farm Animals.

Afterparty v pražském klubu Roxy byla vyprodaná. Vystoupili zde Chinaski, Lenny, Eddie Stoilow nebo Light&Love. Největším překvapením bylo vystoupení slavného DJ Sigaly. Na otázku Evropy 2, kde bere inspiraci pro své songy odpověděl: "Já píšu o věcech, které mi navozují dobré pocity a doufám, že ty stejné navodí i u ostatních lidí."  

Zobrazeno 1653 krát
Naposledy upraveno: po., 19. březen 2018 19:29
Pro psaní komentářů se přihlaste