st., 30. březen 2016 21:04

Velikonoční Letiště bylo plné rock´n´rollu

Hranice – Air Force Production, kteří v Hranicích pořádají festival Letiště, nezaháleli ani o velikonočních svátcích. V pátek 25. března uspořádali v City baru další ze série koncertů, díky kterým chtějí hranickému publiku přiblížit mladé, perspektivní kapely.

Večer odstartovala skupina Outsider z Valašského Meziříčí se svou náloží punk rocku. Ve 22 hodin se pak na podiu objevili headlineři koncertu, parta pěti muzikantů z Opavy, kteří si říkají Cocaine Party. Bílé košile s černými motýlky zářily nejen na pódiu, ale i mezi diváky. Opavští showmani se totiž nebáli vběhnout s kytarou či mikrofonem do publika.

„Chceme přivézt do Hranic mladé kapely, které pak zahrají na letním festivalu Letiště. Je to způsob, jakým se kapela dostane před nové diváky. Rádi bychom však, aby se lidé z Hranic na koncerty kapel naučili chodit,“ říká Veronika Zapatová, jedna z hlavních pořadatelek.

Sál místního City baru se však opět zaplnit nepodařilo. Přesto byli všichni zúčastnění z kapely nadšení. „V jiných městech se na koncerty stojí fronty, nám se však prorazit nedaří. Snad se to změní, a my budeme mít možnost pořádat další koncerty, ale hlavně další ročník festivalu,“ dodává k problematice Martina Černá.

I přesto, že publikum nebylo příliš početné, podařilo se mu vytleskat si přídavek od kapely Cocaine Party. Poté už zúčastněné čekala afterparty se známými hranickými DJ‘s Double you. 

Zobrazeno 1927 krát
Naposledy upraveno: út., 12. březen 2024 18:19
Pro psaní komentářů se přihlaste