so., 13. duben 2019 12:08

Veronica Mars bude opět vyšetřovat

Plakát k seriálu. Plakát k seriálu. Zdroj: www.cwtv.com
USA - Po dvanácti letech se kultovní seriál Veronica Mars opět vrátí na televizní obrazovky. Minulý pátek vyšel teaser, který oznámil přesné datum vypuštění nové série. Jedná se o pátek 26. července. Čtvrtá série Veronicy Mars vyjde na streamovací službě Hulu. Sezóna bude mít pouze osm epizod a všechny budou vydané najednou. I po tolika letech se nejedná o remake, ale pokračování, a proto se do hlavní role prozíravé detektivky vrátí Kristen Bell. 
Veronica Mars: Date Announcement (Official) • A Hulu Original Hulu

V teaseru lze vidět, jak se Kristen Bell připravuje na jarní prázdniny v Neptune a v ruce drží svůj ikonický paralyzér. Příběh se bude odehrávat pět let po rozuzlení zápletky filmu z roku 2014. Tentokrát bude už ne tak mladá detektivka vyšetřovat vraždu jednoho studena.

Fanoušci se můžou také těšit na původní obsazení, mezi které patří Enrico Colantoni, Ryan Hanse nebo Jason Dohrin. 

Dnes již kultovní seriál Veronica Mars poprvé odvysílala v roce 2004 stanice UPN (dnes The CW). Během tří let natočili 64 dílů rozdělených do tří sérií. Příběh se točí kolem mladé dcery bývalého šerifa, která se rozhodne pracovat jako soukromý detektiv po záhadné smrti své nejlepší kamarádky. Na seriál navazuje i film z roku 2014, který ovšem nepřinesl tolik ohlasů jako jeho televizní předchůdce.

Zobrazeno 1838 krát
Naposledy upraveno: so., 13. duben 2019 20:38
Pro psaní komentářů se přihlaste