čt., 23. květen 2013 22:19

Vizovické Trnkobraní 2013, to je víkend plný hudby a švestek ve všech podobách

Letošní ročník bude probíhat ve dnech 23. – 24. srpna, akce se koná jako vždy v areálu likérky Jelínek. Kromě množství stánků a bohatého doprovodného programu budou fungovat dvě hudební stage. Festival zahájí v pátek odpoledne kapela UDG.

V tento den se návštěvníci mohou těšit také na Rybičky 48, Charlie Straight, Visací zámek, Pražský výběr nebo skupinu Kryštof, která uzavírá první festivalový večer. V sobotu se pak na pódiu vystřídají No Name, Xindl X, Miro Žbirka, David Koller, Chinaski, Čechomor, Sto zvířat, Fleret nebo Vypsaná FiXa. Přelom soboty a neděle pak patří tradiční zábavě se skupinou Kosovci. Další tradicí je mezi návštěvníky velice oblíbené pojídání švestkových knedlíků.

Návštěvníci budou mít možnost navštívit mimo jiné také Kinokavárnu nebo Švestkový kulinářský koutek, kde se budou moct podívat na to, co všechno se dá ze švestek vykouzlit.

Pernamentky se prodávají do konce května za 490 Kč, pro fanoušky Trnkobraní na Facebooku je cena snížená na 450 Kč. Jednodenní vstupenka se pohybuje kolem 300 korun, na místě pak bude stát až o sto korun více. Děti do výšky jednoho metru mají vstup zdarma.

 

Zobrazeno 2110 krát
Naposledy upraveno: út., 2. prosinec 2014 21:45
Pro psaní komentářů se přihlaste