po., 4. březen 2019 20:49

Zemřel herec Luke Perry

Herec Luke Perry v roce 2001 Herec Luke Perry v roce 2001 Zdroj: www.novinky.cz
Kalifornie - Ve věku dvaapadesáti let dnes zemřel v kalifornské nemocnici americký herec Luke Perry. Hospitalizovaný byl kvůli mrtvici.

Za jeho ikonickou roli se dá považovat tajemný Dylan v seriálu Beverly Hills 902 10, která mu přinesla největší slávu. Po velké slávě, kterou mu přinesl tento seriál v 90. letech, dostával nabídky spíše do vedlejších rolí v méně známých seriálech. Například Oz, Jeremiah, Windfall, John ze Cincinnati nebo Tělo jako důkaz. Mihl se také ve filmech jako Buffy, zabíječka upírů, Pátý element a Alice Upside Down.

Za poslední dva roky ho mohli diváci vídat v teenagerovském seriálu Riverdale, ve kterém se objevil jako otec jedné z hlavních postav. Známý kontroverzní režisér Quentin Tarantino si ho také vybral do svého příštího projektu s názvem Once Upon a Time in Hollywood, kde se měl objevit po boku Leonarda DiCapria, Brada Pitta a Ala Pacina.

Herce převezli do nemocnice kvůli mrtvici v den, kdy se oznámilo pokračování seriálu Beverly Hills 902 10 s původními známými herci jako jsou Jason Priestley, Jennie Garthová, Ian Ziering, Gabrielle Carterisová, Brian Austin Green a Tori Spellingová.

Zobrazeno 1738 krát
Naposledy upraveno: po., 4. březen 2019 22:31
Pro psaní komentářů se přihlaste