ne., 5. listopad 2017 10:24

Zimní edice Let It Roll jako warm-up na letní festival

Let It Roll Winter Let It Roll Winter Zdroj: Let It Roll
Praha – Pražské výstaviště EXPO PVA Letňany se v sobotu 17. února znovu změní na místo plné energie. Na dvou stagích se představí zástupci snad všech žánrů DnB a konečně se zná i jejich finální line-up.

Let It Roll je drum & bassový festival, který se v České republice koná již od roku 2008. Od té doby se z malého open air festivalu stal největší světový DnB festival vůbec a rozšířený je natolik, že existuje i jeho zimní edice. Právě Let It Roll Winter se uskuteční 17. února 2018 v Praze.

Kromě originálního designu pódií, si organizátoři připravili i další tematická překvapení. V letní edici festivalu, který byl letos v červenci, se mohli fanoušci pomocí Opening show dozvědět o válce mezi roboty, která vyústila ve zničení jejich planety. Nadcházející zimní edice poukáže na to, jak válka začala. Na fanoušcích je pouze výběr toho, na čí straně jsou. Kompletní line-up akce představuje 21 zástupců světového DnB, mezi nimiž je například Belgičan Netsky nebo GLXY z Anglie. Dále vystoupí i Suki, který patří mezi největší legendy české drum & bassové scény.

Vstupenky jsou k dostání na oficiálních stránkách Let It Roll festivalu za 1045 korun.

Zobrazeno 2213 krát
Naposledy upraveno: ne., 5. listopad 2017 19:29
Pro psaní komentářů se přihlaste