st., 14. březen 2018 19:25

Značka OnePlus opět přijde se zabijákem vlajkových lodí

Pravděpodobný vzhled OnePlus 6 Pravděpodobný vzhled OnePlus 6 Zdroj: Techadvisor.co.uk
Čína – Čínská mobilní značka OnePlus, která je známá tím, že přichází na trh s modely, které dokáží velmi potrápit konkurenci, přijde na trh s telefonem se sériovým číslem 6. A opět se bude jednat o telefon, který se bude řadit mezi ty nejlepší produkty, které trh bude nabízet.

Ještě před nedávnem společnost OnePlus přišla na trh s modelem 5T, ale na cestě už je přístroj s číselným označením 6. Podle dostupných informací má být nejnovější telefon ve stáji čínské společnosti opravdu trhák. Prototyp, který už pomalu prochází výkonnostními testy zaznamenal podle programu AnTuTu skóre okolo 277 tisíc, což je velmi vysoké skóre. Avšak spousta lidí, se může pozastavit nad tím, že v současnosti tato hodnota není vůbec vypovídající. Proč? Aféra ohledně testů telefonu OnePlus a jejich vysokých hodnocení, kdy firma uměle navyšovala výsledky je ještě čerstvá.

Výbava podle dostupných informací bude skvostná. Srdce telefonu by měl pohánět procesor Snapdragon 845, rozlišení displeje má být 19:9 a po vzoru vlajkové lodi od Applu Iphonu X bude displej vyříznutý. Zároveň i právě podle modelu s jablkem na zádech se dočká OnePlus 6 vlastního Face ID a skleněných zad.

Dost odvážný krok, avšak až čas napoví jak to bude vypadat v praxi. Telefon by firma měla představit pravděpodobně začátkem června, jak bývá zvykem, a cena se podle počátečních odhadů bude pohybovat okolo 450 liber (zhruba 13 000 korun) stejně jako u předchozích modelů.

Zobrazeno 1796 krát
Naposledy upraveno: st., 14. březen 2018 20:42
Pro psaní komentářů se přihlaste