po., 5. prosinec 2016 15:17

Zpět do dětských dob s remasterovanou verzí Crashe Bandicoota

Crash s hlavními hrdiny hry Crash s hlavními hrdiny hry Zdroj: https://blog.eu.playstation.com
Kalifornie - Všichni milovníci Playstationu a klasické skákačky Crashe mohou začít odpočítávat měsíce, týdny a dny do vydání.
Ústřižek z PSX, kde ukázali první kolo série Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy

V neděli proběhl závěrečný den Playstation Experience (PSX), kde vše odstartovalo tričkem s Crashem na začátku prezentace. Později to bylo potvrzeno oznámením remasteru prvních tří částí. Tím však tvůrci neskončili a přidali navíc osmiminutovou ukázku přímo ze hry.

Přesné datum vydání bohužel autoři remasteru neprozradili, těšit se můžeme ale už v příštím roce. Odhadovaná cena na Playstation Store by měla být 40 dolarů, jestli se hráči dočkají i krabicové verze se prozatím neví.

Remasterová verze nabídne kompletní přepracování prvních tři částí (Crash Bandicoot®, Crash Bandicoot® 2: Cortex Strikes Back and Crash Bandicoot®: Warped) do nového grafického provedení pro vlajkovou loď Sony, konozli Playstation 4. Ve hře nepřibyly žádné nové věci, ale některé herní aspekty jsou pozměněny. Například nenáviděný „checkpoint“ systém udělal hru mnohem náročnější, jak poznamenal Dan Tanguay, který se na změně podílel.

Kolují spekulace o možných novinkách, které však autoři hry nezmínili. Možná Sony ve spolupráci s Activision skutečně plánují nějaké překvapení pro fanoušky této série. Milovníci si přijdou na dlouhé hodiny zábavy, ale určitě i novým hráčům má hra co nabídnout, obzvlášť mladší generaci.

Zobrazeno 2288 krát
Naposledy upraveno: po., 5. prosinec 2016 22:23
Pro psaní komentářů se přihlaste