Filtrované články podle data: pondělí, 14 říjen 2019

Praha – Naděje, zoufalství, revoluce. To a mnoho dalšího je právě teď možné vidět na výstavě reportážního fotografa Jana Šibíka, která se koná od 4. září 2019 do 14. listopadu 2019 ve výstavních prostorách Staroměstské radnice v Praze.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Pardubice – V neděli 13. října proběhl již 129. ročník legendárního dostihu Velká pardubická. Vítězem se stal nováček Theophilos s žokejem Josefem Bartošem v sedle. Z vítězství se raduje také trenér Josef Váňa.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
„Dobrý večer. Omlouvám se, ale nemluvím česky,“ těmito slovy pozdravil dvaaosmdesátiletý spisovatel Robert Fulghum své fanoušky a příznivce. Setkat se s ním mohli v pondělí 14. října v olomouckém Divadle na Šantovce, kam přijel prezentovat své dvě poslední knihy Opravář osudů a U Devíti draků a jedné ovce.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
Bobr cup aneb Závod, který se nevzdává je již tradiční extrémní štafetový závod tříčlenných týmů, který letos oslavil 25. narozeniny. Na závodníky čekají trasy vedoucí Litovelským Pomoravím, lemované řekou Moravou, do které se nejednou podívají. Pokud jste běžec, připravte se na patnácti kilometrovou trasu, cyklisty čeká dvacet pět kilometrů a kajakáři pádlují pět kilometrů. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY
po., 14. říjen 2019 19:35

Kapela Jelen vyráží znovu na turné

Nemusíme jejich písně záměrně vyhledávat a přesto je všichni dobře známe. Rádiové hity Jelen, Magdaléna či Klidná jako voda pomohly této kapele k tomu, aby se dostala do našeho povědomí. V minulém roce přezpívali píseň jednoho z největších country zpěváků osmdesátých let Michala Tučného - Spím v obilí a právě tato píseň odstartovala novou éru jejich kariéry.
Zveřejněno v: PUBLICISTIKA
New Orleans - Letošní jednička draftu Zion Williamson v přípravě opět zazářil. V neděli v noci na palubovce San Antonia Spurs nasázel za necelých 31 minut 22 bodů, k nim přidal i 10 doskočených míčů a pomohl tak k výhře New Orleans Pelicans 123:114.
Zveřejněno v: ZPRÁVY