Filtrované články podle data: neděle, 20 říjen 2019

Jubilejní padesátý gól Michaela Krmenčíka, dva Škodové na hřišti či trápící se Zlín a Opava. To vše nabídlo 13. kolo české nejvyšší soutěže.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Eibar – 9. kolo španělské nejvyšší soutěže přineslo prověrku pro katalánský klub v podobě průměrného Eibaru. Real Madrid nečekaně klopýtl s nováčkem z Mallorky a nezískal ani bod. Barcelona toho náležitě využila, když si na hřišti Eibaru došla pro přesvědčivé vítězství a po trefách Messiho, Suaréze a Griezmanna brala 3 body.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Praha - Pražské Výstaviště v Holešovicích opět po roce otevřelo své brány milovníkům designu a módy. Už 21. ročník oblíbeného mezinárodního festivalu Designblok probíhal od 17. do 21. října a návštěvníkům nabídl projekty od 348 vystavovatelů.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
Olomouc - V sobotu sa v Olomouci uskutočnil bežecký pretek NN Night run. Beh sa konal v príjemnom prostredí dvoch parkov – Smetanových a Čechových sadov.
Zveřejněno v: ZPRÁVY
 New York/Sydney - Australský dopravce Qantas dokončil test nejdelšího nepřetržitého obchodního letu. Testované letadlo úspěšně přistálo po 19 hodinách a 16 minutách. Testování bude pokračovat a spolu s ním i výzkum jak ultradlouhé lety působí na piloty, pasažéry a posádku. Příští měsíc společnost plánuje nepřetržitý let z Londýna do Sydney. Let byl plánováný na trasu z New Yorku do Sydney a probíhal hladce. 
Zveřejněno v: ZPRÁVY